O nama

Naša kompanija je osnovana 2006. godine kao JP Balović, nakon toga je 2010. godine preregistrovana u BALOVIĆ d.o.o. sa primarnim fokusom na poslove transporta i logistike osiguravajući zadovoljstvo naših klijenata. Za 16 godina poslovanja naši uposlenici i vozila imaju iskustvo sa preko 9.000.000 pređenih kilometara i preko 150.000 isporuka.


2022. godine proširili smo naše poslovanje, uz novu djelatnost pod imenom Rent a car B. Odlučili smo našim klijentima ponuditi novo iskustvo u vožnji modernih vozila, sa potpunom uslugom. Vi uživajte u odmoru, a automobil neka bude naša briga.

Rent a car B Sarajevo osigurava korištenje u najam, iznajmljivanje, rentanje, automobila različitih kategorija sa pet ili osam sjedišta. Automobili u našoj ponudi osiguravaju prostranost, udobnost i sigurnost vožnje na cestama glavnog grada Sarajeva, ali i čitave Bosne i Hercegovine.  

Svim klijentima smo omogućili preuzimanje i vraćanje automobila na bilo kojoj lokaciji, u bilo koje vrijeme, a sam proces rezervacije vrši se online i traje jednu minutu. 

Ponuda za najam auta, pored kratkoročnog, obuhvata i dugoročne najmove za firme, po posebnim uvjetima. Vozila su servisirana i kasko osigurana. Sve slike na web stranici su originalne slike naših vozila, klijenti dobivaju auta koja rezervišu. 

Garantujemo vrlo kvalitetna, potpuno opremljena, čista i sigurna vozila za sve vaše potrebe.  

Kontakt informacije:

 

Radni dani: svaki dan 

Radno vrijeme: 00-24

 

Sve informacije možete dobiti putem telefona (viber i whatsapp): 

+387 61 553 444 – kontakt na bosanskom jeziku 

+387 62 553 444 – kontakt na engleskom jeziku 

 

Naš kontakt e-mail je: info@rentacarb.ba

Ponudu automobila za iznajmljivanje pogledajte ovdje.

Broj #1 Rent a Car Sarajevo. Automobili su full kasko osigurani i imaju skupi paket opreme. Usluga Rent a Car (iznajmljivanja auta) je moguća za tri, sedam, deset i više dana. Automobili imaju 5, 7 i 8 sjedišta, manual i automatik mjenjač.
Sva prava pridržana - Rent a car B Sarajevo © 2021.
Follow us